30 mai, 2020Mai livs­oppdatering

Blomster for 17. mai

Korona er fortsatt blant oss, og det blir ikke bedre. Jeg tor folk endelig har begynt å forstå det nå.

Norges nasjonaldag. Vira og Fenrir.

Personvern­erklæring

Denne siden informerer deg om våre retningslinjer for innsamling, bruk og offentliggjøring av personopplysninger når du bruker tjenesten vår og valgene du har knyttet til disse dataene. Personvernreglene for Techsila.net opprettes delvis ved hjelp av Free Privacy Policy Generator.

Vi bruker dataene dine til å levere og forbedre tjenesten. Ved å bruke tjenesten godtar du innsamling og bruk av informasjon i samsvar med disse retningslinjene. Med mindre annet er definert i disse retningslinjene for personvern, har vilkårene som brukes i disse retningslinjene for personvern, de samme betydningene som i våre vilkår og betingelser, tilgjengelig https://techsila.net

Personlig data

Når du bruker tjenesten vår, kan vi be deg om å gi oss visse personlig identifiserbare opplysninger som kan brukes til å kontakte eller identifisere deg (“Personopplysninger”). Personlig identifiserbar informasjon kan omfatte, men er ikke begrenset til:

Brukerdata

Vi kan også samle inn informasjon om hvordan tjenesten åpnes og brukes (“Bruksdata”). Disse bruksdataene kan inneholde informasjon som datamaskinens Internet Protocol-adresse (f.eks. IP-adresse), nettlesertype, nettleserversjon, sidene i tjenesten du besøker, tid og dato for besøket ditt, tiden som brukes på disse sidene, unike enhetsidentifikatorer og andre diagnosedata.

Sporing & informasjonskapsler (Google Analytics)

Vi bruker informasjonskapsler og lignende sporingsteknologier for å spore aktiviteten på tjenesten vår og holde visse opplysninger.

Informasjonskapsler er filer med liten mengde data som kan inkludere en anonym unik identifikator. Informasjonskapsler sendes til nettleseren din fra et nettsted og lagres på enheten din. Sporingsteknologier som også brukes, er beacons, tagger og skript for å samle inn og spore informasjon og for å forbedre og analysere tjenesten vår.

Du kan be nettleseren din om å avvise alle informasjonskapsler eller angi når en informasjonskapsel sendes. Men hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan det hende at du ikke kan bruke noen deler av tjenesten vår.

Eksempler på informasjonskapsler vi bruker:

Bruk av data (formål):

Overføring av data

Informasjonen din, inkludert personopplysninger, kan overføres til – og vedlikeholdes på – datamaskiner utenfor delstaten, provinsen, landet eller andre statlige jurisdiksjoner der databeskyttelseslovene kan avvike fra jurisdiksjonen din.

Hvis du befinner deg utenfor Norge og velger å gi informasjon til oss, vær oppmerksom på at vi overfører dataene, inkludert personopplysninger, til Norge og behandler dem der.

Ditt samtykke til denne personvernerklæringen etterfulgt av din innsending av slik informasjon representerer din avtale om denne overføringen.

Techsila.net vil ta alle nødvendige skritt for å sikre at dataene dine behandles sikkert og i samsvar med disse retningslinjene for personvern, og ingen overføring av dine personopplysninger vil finne sted til en organisasjon eller et land med mindre det er tilstrekkelige kontroller på plass, inkludert sikkerheten til dine data og annen personlig informasjon.

Offentliggjøring av data (juridiske krav)

Sikkerhet for data

Sikkerheten til dataene dine er viktig for oss, men husk at ingen overføringsmetode over Internett, eller metode for elektronisk lagring er 100% sikker. Selv om vi streber etter å bruke kommersielt akseptable midler for å beskytte dine personopplysninger, kan vi ikke garantere den absolutte sikkerheten.

Tjenesteleverandører

Vi kan ansette tredjepartsselskaper og enkeltpersoner for å legge til rette for tjenesten vår (“tjenesteleverandører”), for å levere tjenesten på våre vegne, utføre tjenesterelaterte tjenester eller for å hjelpe oss med å analysere hvordan tjenesten vår brukes.

Disse tredjepartene har kun tilgang til personopplysningene dine til å utføre disse oppgavene på våre vegne og er forpliktet til ikke å utlevere eller bruke dem til noe annet formål.

Koblinger til andre nettsteder

Vår tjeneste kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke drives av oss. Hvis du klikker på en tredjepartskobling, blir du sendt til tredjepartens nettsted. Vi anbefaler på det sterkeste at du gjennomgår personvernreglene for hvert nettsted du besøker.

Vi har ingen kontroll over og påtar oss intet ansvar for innholdet, personvernreglene eller praksisen til tredjeparts nettsteder eller tjenester.

Barns personvern

Tjenesten vår henvender seg ikke til noen under 18 år (“Barn”).

Vi samler ikke bevisst inn personlig identifiserbar informasjon fra noen under 18 år. Hvis du er forelder eller verge og du er klar over at barna dine har gitt oss personopplysninger, kan du kontakte oss. Hvis vi blir oppmerksomme på at vi har samlet inn personopplysninger fra barn uten bekreftelse av foreldrenes samtykke, iverksetter vi tiltak for å fjerne denne informasjonen fra serverne våre.

Endringer i denne personvernerklæringen

Vi kan oppdatere våre retningslinjer for personvern fra tid til annen. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge ut de nye retningslinjene for personvern på denne siden.

Vi vil gi deg beskjed via e-post og/eller et fremtredende varsel på tjenesten vår, før endringen trer i kraft og oppdaterer “ikrafttredelsesdatoen” øverst i denne personvernerklæringen.

Du rådes til å lese gjennom disse retningslinjene for personvern med jevne mellomrom for eventuelle endringer. Endringer i disse retningslinjene for personvern trer i kraft når de legges ut på denne siden.

Kontakt meg

Hvis du har spørsmål om disse retningslinjene for personvern, kan du kontakte meg: